ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/1) στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 41χρονος, ο οποίος καθάριζε τα τζάμια των κιβωτίων ανάγνωσης, κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 12 μέτρων στο έδαφος.

Από την πτώση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ακόλουθα, επειδή η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας φωτογράφισε τη σκηνή, ενώ στη σκηνή έφτασαν και επιθεωρητές εργασίας.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE