ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Της κερνούσε καφέ και αυτή την έκλεβε

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Της κερνούσε καφέ και αυτή την έκλεβε

Φαινεται πως η 59χρονη γνωστή στις Αρχές για την κλεπτομανία της, συνεχίζει να ξαφρίζει κόσμο και κοσμάκη στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 59χρονη γυναίκα από το Λιοπέτρι, κατήγγειλε την Τρίτη 09/01 πως σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις γυναίκα από την Ξυλοφάγου την έκλεψε.

Συγκεκριμένα, κατά τις ημερομηνίες 8-9 Ιανουαρίου και κατά τις 7 Δεκεμβρίου, η 59χρονη από την Ξυλοφάγου επισκέφτηκε την οικία 59χρονης από το Λιοπέτρι και άρχισε να την αναφέρει πως δεν έχει λεφτά και φαγητό.

Η τελευταία αφού την λυπήθηκε την έβαλε στο σπίτι της για να της κεράσει καφέ.

Την πρώτη φορά η 59χρονη έκλεψε το ποσό των χιλίων ευρώ ενώ την δεύτερη φορά το ποσό των 2,800.

Μετά από την καταγγελία της, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 59χρονη από την Ξυλοφάγου η οποία συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 10/01.

Πρόκειται για γυναίκα γνωστή στις Αρχές ενώ έχει καταδικαστεί και παλιότερα σε 1,5 χρόνο ποινή φυλάκισης για παρόμοια περιστατικά.

Την Πέμπτη 11/01 οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για αίτημα προσωποκράτησης της.

Η ίδια πάντως δεν συνεργάζεται με τις Αρχές.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE