ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυμα για όσους τον αμφισβητούν: «Όταν κάποιος σε βάζει εκτός…»

Μήνυμα για όσους τον αμφισβητούν: «Όταν κάποιος σε βάζει εκτός…»

Ο Ντόσα Τζούνιορ παραμένει εκτός της ομάδας της ΑΕΛ με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να βρουν την «χρυσή» τομή έτσι ώστε να χωρίσουν και επίσημα οι δρόμοι τους.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να φύγει από τον Λεμεσιανό σύλλογο με τον ίδιο να περιμένει να λυθεί το συμβόλαιο του για να ψάξει το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Πέραν των πιο πάνω ο Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής το απόγευμα της Πέμπτης με ανάρτηση του στα Social Media εξέφρασε το παράπονο του για όσους τον αμφισβητούν.

Δείτε την ανάρτηση του:

«Όταν κάποιος σας βάζει εκτός, όταν κανείς δεν νοιάζεται, όταν κανείς άλλος δεν υποστηρίζει, όταν όλοι σας ξεχάσουν, να είστε όμορφοι, να είστε ταπεινοί, να εργάζεστε, να πιέζετε τον εαυτό σας και να θυμάστε … είστε πάντα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Συνέχισε να δουλεύεις…».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top