ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ποδοσφαιρική ζωή του Σίλας και οι εμπειρίες του στην Κύπρο

Η ποδοσφαιρική ζωή του Σίλας και οι εμπειρίες του στην Κύπρο

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που ακούει στο όνομα Χόρχε Σίλας, ο οποίος πέρασε και από ομάδες της Κύπρου, την ΑΕΛ, την ΑΕΠ και τον Εθνικό Άχνας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε Πορτογαλική ιστοσελίδα (tribunaexpresso.pt).

 Ο Σίλας πραγματικά μίλησε για όλους και για όλα για την ποδοσφαιρική του (και όχι μόνο) καριέρα. Μεταξύ όλων όσων ανέφερε μίλησε και για την παρουσία του στα Κυπριακά γήπεδα.

Για το ότι αγωνίστηκε στην Κύπρο: «Είχα λάβει μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κύπρο. Πήγα με την οικογένεια και όταν έφτασα υπήρχαν περίπου 10 Πορτογάλοι και Βραζιλιάνοι, δηλαδή, φάνηκε ότι ήμουν στην Πορτογαλία».

Πέρασα τρισήμιση χρόνια σε τρεις διαφορετικές ομάδες: «Τον Ιανουάριο του 2011 πήρα μεταγραφή στην ΑΕΛ Λεμεσού και τα πήγα πολύ άσχημα. Όταν πήγα εκεί είχα ένα τραυματισμό. Την επόμενη χρονιά άλλαξε τον προπονητή της η ΑΕΛ και προσέλαβαν έναν Πορτογάλο, ο οποίος αργότερα πήρε πολλούς παίκτες από την Πορτογαλία. Με την ΑΕΛ πήγαμε στον τελικό του κυπέλλου. Ωστόσο, έφυγα για την ΑΕΠ επειδή είχα μια καλή οικονομική προσφορά, αλλά δεν με πλήρωσαν. Ήταν πολύ καλά αλλά δεν με πλήρωσαν».

Το οικονομικό έπαιξε ρόλο για την μετακίνηση στον Εθνικό; «Ναι, με δίκαιη αιτία πήγα σε άλλο σύλλογο της Κύπρου τον Εθνικό Άχνας, όπου ήμουν επίσης ενάμισι χρόνο. Μου άρεσε πραγματικά ότι ήμουν εκεί, υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα, αλλά οι άνθρωποι μας αντιμετώπισαν πολύ καλά. Ο ίδιος ο Πρόεδρος ήταν ένα πρόσωπο που δεν είχε χρήματα αλλά ήταν εκεί κάθε μέρα». 

Φύγατε εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών του συλλόγου;  «Ναι, η φθορά ήταν ήδη μεγάλη αλλά επίσης και για το γεγονός ότι ο γιος μου έπρεπε να αρχίσει το σχολείο. Εν τω μεταξύ είχαμε και δεύτερο παιδί που γεννήθηκε εκεί στη Λεμεσό και έτσι πήραμε την απόφαση με την γυναίκα μου να φύγουμε από την Κύπρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top