Καϊάφας: «Δεχθήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ…»

Καϊάφας: «Δεχθήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ…»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια, ο προπονητής του Ερμή, Κωστάκης Καϊάφας. Αναλυτικά:

“Ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες για εμάς, από τον καιρό που ανέλαβα. Μέσα σε έντεκα μέρες δώσαμε τέσσερα παιχνίδια, με τραυματισμούς και απουσίες.

Τα τελευταία δύο παιχνίδια όμως δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε, απέναντι σε δύο πιο δυνατούς αντιπάλους.

Σήμερα δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ πολύ νωρίς και ήταν πολύ δύσκολο στη συνέχεια να αντιδράσουμε.

Βλέπουμε πλέον τη συνέχεια, όπου υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα μου και θα πάμε για να τα χτυπήσουμε”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.