ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστόπουλος: «Το πιο άσχημο…»

Χριστόπουλος: «Το πιο άσχημο…»

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Χριστόπουλος, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ δήλωσε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

«Η δουλειά μας σήμερα ήταν πολύ δύσκολη. Απέναντι στην πρωτοπόρο, εκτός έδρας, κι ενώ είχαμε πολλές απουσίες. Παρόλα αυτά μπήκαμε πολύ καλά, καταφέραμε να σκοράρουμε. Ακολούθως μας κυρίευσε ένας φόβος, ένα άγχος, δεν ξέρω τι ήταν αυτό. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, δεν κυκλοφορήσαμε, δεν ανοίξαμε για να παίξουμε από πίσω. Το πιο άσχημο για μας είναι ότι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, δεχτήκαμε το γκολ. Αν είχε λήξει το ημίχρονο 0-1 ίσως στο δεύτερο μέρος να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του 2ου μέρους μπήκαμε καλά. Μέχρι το 70΄ που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ είχαμε συγκέντρωση και προσπαθήσαμε να παίξουμε. Από το γκολ και μετά αδικαιολόγητα καταρρεύσαμε. Ο αντίπαλος κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς συνεχίζουμε την δύσκολη δουλειά και θα αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα. Κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top