ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Στεναχωρημένοι, αλλά κοιτάζουμε Απόλλωνα…»

«Στεναχωρημένοι, αλλά κοιτάζουμε Απόλλωνα…»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Μαλλεκίδης, με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision λέγοντας αρχικά:

«Ήρθαμε εδώ ξέροντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε στο ημίχρονο ένα καλό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι όμως πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Ο στόχος μας είναι να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία».

Αναφορικά για τη δική του απόδοση παρατήρησε «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που έκανε το ντεμπούτο μου στην εντεκάδα. Είμαι χαρούμενος και για την ασίστ αλλά πρέπει να δούμε συνολικά την ομάδα για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top