ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τολεμές αποκλειστικά στο ThemaSports για το χατ-τρικ και την κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ!

Ο Τολεμές αποκλειστικά στο ThemaSports για το χατ-τρικ και την κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ!

Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο Φλοριάν Τολεμές μετά το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Αφού τελείωσε το ματς με τον Άρη ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν αρνήθηκε να μιλήσει στον Γιώργο Λεωνίδου και αγκαλιά με την μπάλα του παιχνιδιού (ως είθισται αυτοί που πετυχαίνουν χατ-τρικ την παίρνουν μαζί τους) έκανε δηλώσεις στον φακό του Themasports.com.

Μιλά για τα δικά του 18 γκολ και για το ρεκόρ καριέρας του (19 τέρματα) που αναμένεται να “σπάσει”, για το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, για το πως νιώθει στην ομάδα της ΑΕΚ αλλά και για το αν μπορεί η φετινή ΑΕΚ να στεφθεί πρωταθλήτρια!

Πιο κάτω οι δηλώσεις του Φλοριάν Τολεμές:

-Γεια σου Φλοριάν, σημαντική νίκη κόντρα στον Άρη, σκόραρες τρία γκολ, πες μας ένα γενικό σχόλιο για το παιχνίδι.

«Από την αρχή ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Άρης περίμενε εμάς να επιτεθούμε και περίμενε ένα λάθος για να σκοράρει και είναι κάτι που έγινε και μετά έπρεπε εμείς να επανέλθουμε και να αλλάξουμε όλα τα πράγματα για να γυρίσουμε το σκορ. Το δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε στο παιχνίδι και αυτό κάναμε».

-Επόμενος αντίπαλος ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ. Ένα σχόλιο για αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται.

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά πιστεύω πως όταν παίζουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες ανεβαίνουμε επίπεδο και εμείς σαν ομάδα και κάνουμε καλά παιχνίδια. Ελπίζω κόντρα στον ΑΠΟΕΛ να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

-Σκόραρες μέχρι στιγμής 18 γκολ στο πρωτάθλημα και αν σκοράρεις ακόμα δύο κάνεις προσωπικό ρεκόρ στην καριέρα σου. Τι έχεις να δηλώσεις για αυτό;

«Δεν σκέφτομαι τα γκολ, αν θα σκοράρω περισσότερα ή λιγότερα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα και δεν είμαι μόνος μου, έχουμε ένα στόχο ως ομάδα και εγώ και οι συμπαίχτες μου ξέρουμε πως το πιο σημαντικό είναι αυτό, δηλαδή οι στόχοι της ομάδας».

-Θεωρείς πως φέτος η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;

«Δεν ξέρω, είναι δύσκολο. Έχουμε τα play-off μετά, όπου εκεί τα πάντα μπορούν να συμβούν και πρέπει εμείς τώρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

-Ανανέωσες μέχρι το 2020 στην ΑΕΚ. Ποια τα συναισθήματά σου και πως νιώθεις στην Λάρνακα;

«Είμαι πολύ καλά εδώ στην πόλη της Λάρνακας, το ίδιο και η οικογένειά μου. Είχα την ευκαιρία να ανανεώσω και το γεγονός πως είμαι καλά εδώ διευκόλυνε πάρα πολύ τις συνομιλίες με την ομάδα και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα η οικογένειά μου να είναι χαρούμενη σε ένα μέρος».

-Και ένα σχόλιο για το γεγονός ότι πέτυχες το πρώτο σου χατ-τρικ στην καριέρα σου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου καθώς χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα γινόταν».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top