ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι «Μαχητές» για Παπουλή, διαιτησία και… ταυτοποίηση

Οι «Μαχητές» για Παπουλή, διαιτησία και… ταυτοποίηση

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης με ανακοίνωση τους το απόγευμα της Δευτέρας αναφέρονται σε πολλά θέματα των τελευταιών ωρών όπως και επίσης για την απόφαση τους για αποχή.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Αδέλφια,
Μετά από ένα παιχνίδι που θα ήταν εκδρομή απ’ αυτές που γουστάρουμε περισσότερο, μετά από ένα τέτοιο αγώνα όπου τα συναισθήματα θα ήταν ανάμεικτα και η ένταση στο ψηλότερο επίπεδο δυστυχώς ΟΛΑ αυτά σήμερα δεν υπάρχουν. Οι αγώνες, τα στάδια και οι Κυριακές είναι για να τα απολαμβάνει ο κόσμος και όχι οι καρεκλοκένταυροι διαφόρων ειδών. Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να μας παρουσιάσουν το μέτρο ως αποτελεσματικό, τότε ποτέ δεν είχαν ζήσει την πραγματική μαγεία του αθλήματος. Αυτήν που ΜΟΝΟ ο κόσμος και οι οργανωμένοι πρωτεργάτες μπορούν να την προσφέρουν. Ξεκάθαρα πλέον όλα γίνονται για άλλους λόγους οι οποίοι βγάζουν μάτια. Τελικά με την ταυτοποίηση όλα κύλησαν ομαλά ; Μιαν απάντηση την οποία περιμένουμε από τα σαΐνια του συστήματος.

Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα για τον οποίο είπαμε θα μιλήσουμε μεταγενέστερα, θα διαχωρίσουμε τα θέματα σε 2 μέρη για να γίνουμε όσο πιο ξεκάθαροι γίνετε.

Μέρος 1ο – αντίπαλος – παπουλλής :  Πριν 2 χρόνια, στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο, ο αγώνας δεν είχε αρχίσει ποτέ αφού η προκλητική στάση των παιχτών της γηπεδούχου προκάλεσε αναστάτωση στον κόσμο μας. Φυσικά ο συγκεκριμένος αγώνας είχε “αρχίσει” πολλές μέρες πριν με την απόφαση να μας τοποθετήσουν σε μια γωνιά σε ένα κλουβί σαν ζώα. Ένας από τους πρωταγωνιστές του πιο πάνω θέματος ήταν ο παπουλλής. Στον χθεσινό αγώνα είδαμε τον ίδιο “επαγγελματία ποδοσφαιριστή” να κάνει μια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ κίνηση στην εξέδρα της ομάδας μας. Εμείς ρωτούμε. Αν είχαν προκληθεί επεισόδια στο συγκεκριμένο περιστατικό ποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ευθυνόταν ; Ή θα ψάχνατε μετά τα επεισόδια τρόπους καταστολής και πρόληψης ;
Αποτέλεσμα τότε : Διακοπή αγώνα εναντίον της Ανόρθωσης και καταζητούμενοι οπαδοί στα δελτία ειδήσεων και εφημερίδες.

Αποτέλεσμα τώρα : Όλα καλά και “άγια” και το μέτρο σας είναι πετυχημένο. Να σας πούμε και μπράβο.

Μέρος 2ο – διαιτησία : Στον αγώνα του 1ου γύρου είδαμε τον ίδιο!! διαιτητή και τον ίδιο!! 4ο διαιτητή να κάνουν εφεύρεση κόκκινης κάρτας εναντίον ποδοσφαιριστή μας για πρόθεση λακτίσματος. Χθες είδαμε τους ίδιους ….. να να κλείνουν τα μάτια σε συνεχόμενα λακτίσματα εναντίον ποδοσφαιριστή μας και μάλιστα να δίνουν κίτρινη κάρτα στον δικό μας (ο οποίος χάνει και τον επόμενο αγώνα). Μόνο εμείς είδαμε τον ….. πανηγυρισμό του “αρχηγού” τους να μην τιμωρείται έστω με κίτρινη κάρτα (που θα ήταν η δεύτερη του στον αγώνα). Προφανώς μετά το προβάδισμα μας δεν ήθελαν να αλλάξουν τις ισορροπίες του αγώνα, όπως έκαναν στις 14 του Οκτώβρη. Προφανώς κάποιους δεν σύμφερε η Ανόρθωση να πάρει χθες το τρίποντο. Δεν είναι αυτοί σοβαροί λόγοι που προάγουν την βία ;
Συμπέρασμα :  Μέρα με την μέρα μας αποδεικνύετε πως είστε ΕΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι να υπάρχει κάτι το υγιές και καθαρό. Είστε ο λόγος που ο κόσμος πάει με προκατάληψη στα γήπεδα, είστε ο λόγος που τα γήπεδα θα αδειάσουν. Είστε αυτοί που δεν αφήνετε αυτό το άθλημα να προοδεύσει, παρά μόνο στα δικά σας μέτρα. Είστε αυτοί που τοποθετείτε καθημερινά κομμάτι κομμάτι την ταφόπλακα του ποδοσφαίρου.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ
Στα δικά μας τώρα, ευχαριστούμε τον κόσμο για την χθεσινή μαζική του παρουσία στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” αλλά και στην πορεία μετέπειτα. Είμαστε σίγουροι πως η ατμόσφαιρα στην δική μας παρΑΝΟμία ήταν πολύ καλύτερη απ΄ την δική τους. Συνεχίζουμε ακόμα πιο ενωμένα και δυνατά τον δρόμο που εμείς χαράξαμε. Τα μέτρα θα εντατικοποιηθούν απέναντι στο σάπιο σύστημα. Ένα απ’ αυτά είναι η ΑΠΟΧΗ μας και στις εκλογές. Η μάζα μας δεν είναι καθόλου αμελητέα και απαριθμούμε 1000 μέλη τα οποία θα σας δώσουν όσα αξίζετε. Από το Σαββάτο θα ξεκινήσει συλλογή εκλογικών αλλά και διάφορες άλλες δράσεις επί τούτου. Πρέπει ο κόσμος να τους “μαυρίσει” όλα τα …. σχέδια τους. Αφού μας θεωρούν απλούς καταναλωτές, τότε θα τους αντιμετωπίσουμε το ίδιο.

“Μας πολεμάτε με νόμους – Σας απαντάμε στους δρόμους”
Επίσης να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι εντός των επόμενων ημερών έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το Δ.Σ. της ομάδας για να θέσουμε επί τάπητος όλα τα θέματα που μας αφορούν. Γιατί πρώτη μας έννοια πάνω απ’ όλα συνεχίζει να είναι η Ανόρθωση και γι΄αυτήν θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους.

Υ.Γ. Την Τετάρτη όλοι γ.σ.ζ. να πάρουμε την πρόκριση.

Υ.Γ.2. Μπράβο σε παίχτες, προπονητή και τεχνικό επιτελείο για το πάθος να υποστηρίξουν αυτή την Ιερή φανέλα.    

Υ.Γ.3. αυγουστή-φανούριε και λοιποί, ο προπονητής μας έχει όσα πρωταθλήματα έχει και η ομαδούλα σας.

Υ.Γ.4 παπουλλη σε περιμένουμε να μας “σκοτώσεις”. Με ανυπομονησία μάλιστα.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top