«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε…»

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε…»

Ο Χρύσης Μιχαήλ στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι στο “Αμμόχωστος” μίλησε για τον αγώνα με την Αλκή και για την μέτρια εικόνα της ομάδας του.

Δείτε τις δηλώσεις του Χρύσης Μιχαήλ:

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια αρκετά καλή και επιθετική ομάδα. Ξέραμε τις δυσκολίες και φτιάξαμε ένα πλάνο για κρατήσουμε μακριά την Αλκή από την εστία μας. Δεν ήταν εύκολο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να κρατήσουμε μπάλα και να βγάλουμε αντεπιθέσεις. Σε 2-3 φορές που το κάναμε σκοράραμε. Στο δεύτερο μέρος μπορέσαμε να το κάνουμε σε μεγαλύτερο βαθμό αλλά εκεί που βρήκαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες δεχθήκαμε την ισοφάριση. Μετά ήταν δύσκολο αλλά οι αλλαγές μας βοήθησαν για έναν πολύτιμο βαθμό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για την προσπάθειά τους και στον κόσμο που είναι δίπλα τους έστω και σε δύσκολες μέρες και ώρες. Μετά τις προσθήκες η ομάδα θα γίνει καλύτερη και στο τέλος ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE