ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καθοριστικές ώρες για την περίπτωση Αμπντελαουί

Καθοριστικές ώρες για την περίπτωση Αμπντελαουί

Το κεφάλαιο Αμπντελαουί παραμένει ανοικτό στην «Κυρία» και οι άνθρωποι του Βαρωσιώτικου συλλόγου που ασχολούνται με τον προγραμματισμό της ομάδας είναι έτοιμοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να φέρουν στο νησί μας τον εν λόγω επιθετικό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Από την στιγμή που τα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι έχουν διαφοροποιηθεί, με τον ποδοσφαιριστή να θεωρείται πιο διαλλακτικός, οι διοικούντες της Ανόρθωσης παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις καθώς φαίνεται ότι ο δρόμος για το deal με τον Νορβηγό ανοίγει.

Οι δύο πλευρές (Ανόρθωση και Αμπντελαουί) είναι σε συνεχή επαφή, όμως το «κλειδί» για την επόμενη κίνηση του Νορβηγού επιθετικού θεωρείται ότι θα είναι το ύψος της προκαταβολής που θέλει ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Το όλο θέμα με το Νορβηγό επιθετικό που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της Ανόρθωσης ο Ρόνι Λέβι για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Βαρωσιώτικου συλλόγου προς το παρόν παραμένει ανοικτό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως ακόμη και την Τρίτη (16/1), με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές.

Φυσικά εκτός από τα μεταγραφικά στην Ανόρθωση σκέφτονται και τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Στο στρατόπεδο της «Κυρίας» προετοιμάζονται κατάλληλα για τα δύο αυτά παιχνίδια με τους Ράγιος, Παλάνγκα και Γκάντσεφ να είναι εκτός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top