ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ο 'Θησέας' δείχνει τα 'δόντια του' στην Κύπρο - Σφοδροί άνεμοι και χιόνια

ΚΑΙΡΟΣ: Ο 'Θησέας' δείχνει τα 'δόντια του' στην Κύπρο - Σφοδροί άνεμοι και χιόνια

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει προσωρινά την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση εγκαθίσταται σταδιακά από την Τετάρτη (17/1).

 

Βράδυ Τρίτης ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Τετάρτη (17/1) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά ενώ κατά διαστήματα αναμένονται πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί άνεμοι.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Παρασκευή και άνοδο το Σάββατο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top