ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνω κάτω το παλιό νοσοκομείο - Τους έφταιξε γιατρός και νοσηλεύτρια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνω κάτω το παλιό νοσοκομείο - Τους έφταιξε γιατρός και νοσηλεύτρια

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν το βραδύ της Τρίτης (16/01) γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Παλιού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην ιστοσελίδα μας, δυο πρόσωπα, χρήστες ναρκωτικών ουσιών, μετέβησαν γύρω στις 19:00 το βράδυ του Τρίτης 19/01 στο Παλιό Νοσοκομείο της Λεμεσού αναστατώνοντας το τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Πιο συγκεκριμένα, απείλησαν και εξύβριζαν ιατρό και νοσηλεύτρια των Πρώτων Βοηθειών.

Οι γιατροί πανικόβλητοι και μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία.

Οι δυο άντρες μόλις αντιλήφθηκαν ότι κλήθηκαν μέλη της δύναμης, αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Για κακή τους τύχη όμως δεν κατάφεραν να πάνε και πολύ μακριά καθώς αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον ένα και τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και το δεύτερο πρόσωπο.

Όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται για γνωστά πρόσωπα στις Αρχές, οι οποίοι είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Ι.Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE