ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να ανοίξει το μαγαζί του και τον περίμενε... βόμβα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να ανοίξει το μαγαζί του και τον περίμενε... βόμβα!

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 25χρονο, ότι γύρω στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης 17/01, εντόπισε ύποπτο αντικείμενο πάνω σε τραπέζι έξω από κομμωτήριο που διατηρεί στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αυτοσχέδιο μεταλλικό αντικείμενο το οποίο περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος, το οποίο πυροδοτήθηκε αλλά δεν εξερράγη.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE