Φρικτός θάνατος για 52 ανθρώπους μέσα σε φλεγόμενο λεωφορείο

Φρικτός θάνατος για 52 ανθρώπους μέσα σε φλεγόμενο λεωφορείο

Πενήντα δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στο Καζακστάν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν τυλίχτηκε στις φλόγες. Το λεωφορείο κινούνταν σε δρόμο στην περιοχή των συνόρων Καζακστάν - Ουζμπεκιστάν.

 

Δεν είναι σαφές προς ποια κατεύθυνση κινούνταν το λεωφορείο αλλά, όπως αναφέρει το Reuters, ο δρόμος αυτός χρησιμοποιείται συχνά για τη μεταφορά μεταναστών εργατών από το Ουζμπεκιστάν από και προς τη Ρωσία, όπου εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες. Όλοι οι νεκροί ήταν Ουζμπέκοι.

Μόνο πέντε άνθρωποι κατάφεραν να διαφύγουν από το φλεγόμενο όχημα, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του Καζακστάν.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα.

 

 

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE