Ο Κατελάρης μετά την πρόταση από Λούγκο… (photo)

Ο Κατελάρης μετά την πρόταση από Λούγκο… (photo)

O Φάνος Κατελάρης τις τελευταίες ώρες είναι το πρόσωπο της αθλητικής επικαιρότητας λόγω της πρότασης που δέχθηκε η Ομόνοια από την Ισπανική Λούγκο για απόκτηση του Διεθνή Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Ως γνωστό η Ομόνοια δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση των Ισπανών και έτσι η πρόταση απορρίφθηκε, καθώς η διαφορά που είχαν οι «πράσινοι» με τον Ισπανικό σύλλογο άγγιζε περίπου τα 200 χιλιάρικα, με την Λούγκο να δίνει 450 χιλιάδες και το «τριφύλλι» να ζητάει γύρω στα 650 με 700 χιλιάρικα.

Λίγες ώρες μετά από όλο αυτό και μετά την απόρριψη της πρότασης της Ομόνοιας ο Φάνος Κατελάρης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον μάνατζερ του Νικόλα Αριστοτέλους από την ανανέωση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι» πριν από ένα χρόνο μέχρι το 2020.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE