ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ DREAMBOX: Ανανεώθηκε η κράτηση για τους δύο υπόπτους

ΥΠΟΘΕΣΗ DREAMBOX: Ανανεώθηκε η κράτηση για τους δύο υπόπτους

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και ανανέωσε το Δικαστικό διάταγμα κράτησης δύο προσώπων ηλικίας 49 και 53 χρόνων για περίοδο πέντε ημερών σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση για τα παράνομα συνδρομητικά κανάλια.

Οι κατηγορίες αφορούν τα αδικήματα παράνομου διαμοιρασμού σήματος συνδρομητικών καναλιών, παράνομης κατοχής κεντρικών εξυπηρετητών σέρβερ που διαμοιράζουν παράνομα σήμα συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών , συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης παρέμβασης σε δεδομένα συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών Τα αδικήματα είναι κατά παράβαση του περί της παρεμπόδισης και καταπολέμησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Νόμου και Παράνομης δημιουργίας αρχείου προσωπικών δεδομένων χωρίς γνωστοποίηση προς τον Έφορο Προσωπικών Δεδομένων.

Οι 49χρονος και 53χρονος είχαν συλληφθεί στις 9 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας, η οποία διεξήχθη σε τρεις επαρχίες της Κύπρου και στην οποία συμμετείχαν μέλη της κινητής μονάδας (Mobile Office) της Europol.

Σε συνεργασία με τη Europol, την ίδια μέρα, 9 Ιανουαρίου, 2018, είχαν διενεργηθεί ταυτόχρονα επιχειρήσεις και σε τρεις άλλες χώρες κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εναντίον του 49χρονου και 53χρονου, είχε αρχικά εκδοθεί Δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο επτά ημερών από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 11 Ιανουαρίου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top