Η Αριστοτέλους με την πετσέτα του μπάνιου στο κεφάλι βγήκε τσάρκα στην Λευκωσία - VIDEO

Η Αριστοτέλους με την πετσέτα του μπάνιου στο κεφάλι βγήκε τσάρκα στην Λευκωσία - VIDEO

Το τερμάτισε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, αφού επέλεξε την πιο κρύα μέρα του φετινού χειμώνα για να βγει με βρεγμένα μαλλιά τυλιγμένα στην πετσέτα. 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου κατέφθασε στο κανάλι των Λατσιών με βρεγμένα μαλλιά.

Απλά τα τύλιξε μέσα στην πετσέτα και κυκλοφόρησε, ακομπλεξάριστη όπως είναι.

Ο πανελίστας της εκπομπής της, "Με αγάπη Χριστιάνα", Χάρης Παπαθεοχάρους κατέγραψε την σκηνή που καταφθάνει στον Alpha Κύπρου η παρουσιάστρια. 

Όπως την κινηματογραφούσε την ρώτησε "Ποια site αντιγράφει" και στην συνέχζεια "Ποιαν star αντιγράφει". 

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους μπερδεύτηκε προς στιγμή με τα ερωτήματα του συνεργάτη της, αλλά στην συνέχεια του απάντησε: "Άμαν φέφκεις που το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά έτσι φεύγεις".

Δείτε το instastory του Χάρη Παπαθεοχάρους με τα βρεγμένα μαλλιά της Αριστοτέλους τυλιγμένα σε μια γαλάζια πετσέτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE