ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμος για μία ακόμη νίκη, για να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες στο ντέρμπι

Πανέτοιμος για μία ακόμη νίκη, για να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες στο ντέρμπι

Στο Κυριακάτικο (21/01, 18:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, είναι επικεντρωμένη η προσοχή του Απόλλωνα, ο οποίος θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι στο ΓΣΠ, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ.

Οι “γαλάζιοι” είναι μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή και αισιοδοξούν ότι σύντομα θα υποσκελίσουν τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο αντιμετωπίζουν δύο φορες σε μία εβδομάδα, μία στο ΓΣΠ (24/01) στο εξ αναβολής ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και μία στο Τσίρειο (31/01) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Το κάθε πράγμα όμως στην ώρα του. Τη δεδομένη στιγμή, προέχει ο “διψασμένος” για βαθμούς Άρης, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να “πουλήσει ακριβά το τομάρι του” για να αποσπάσει βαθμολογικό κέρδος, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή της ανεπιθύμητης 13ης θέσης που οδηγεί αυτόματα στη Β΄ κατηγορία, με την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για μία “μάχη”, τονίζοντας τους παράλληλα τι πρέπει να προσέξουν και κυρίως, σε ποιους παίκτες του Άρη θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά του πλάνα, θα έχει αυξημένες επιλογές σε σχέση με το εξ αναβολής ντέρμπι με την Ομόνοια, αφού είναι στη διάθεση του οι Άλαν και Μαρτίνες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Από την άλλη, ο Βασιλείου συνεχίζει να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και θεωρείται απίθανο να είναι στην αποστολή.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε, με τους Πέδρο και Ζάντερ στα δύο άκρα και τους Γιούστε-Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι σίγουρα ο Σακέτι με παρτενέρ του τον Άλαν ή τον Άλεφ, ενώ στα άκρα της επίθεσης, υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι για δύο θέσεις, οι Παπουλής, Γιάκολις, Σκέμπρι και Σαρδινέρο.

Ένας εκ των Ντα Σίλβα-Μαρτίνες θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τον Ζελάγια ή τον Μάγκλιτσα να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτές είναι οι… βασικές επιλογές του Κύπριου τεχνικού στο “ανακάτεμα της τράπουλας”, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη, δίνοντας φανέλα βασικού σε κάποιον παίκτη από τις λεγόμενες “ρεζέρβες”, αν και δεν το κάνει συχνά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top