ΠΑΦΟΣ: Άγιο είχε 21χρονος – Ανατράπηκε το όχημα του

ΠΑΦΟΣ: Άγιο είχε 21χρονος – Ανατράπηκε το όχημα του

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί της Κυριακής 21/1 στην Πάφο, όταν όχημα που οδηγούσε 21χρονος ανατράπηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 21χρονος ελληνοκύπριος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Ελλάδας στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του το οποίο ανατράπηκε.

Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ στο τροχαίο δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE