Έρχεται την Κυριακή στην Κύπρο η Ολγκίν - Πότε θα δει τον ΠτΔ
Τη Δευτέρα στις 11 πμ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.
Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να είναι καλύτερη και να έχει δοκάρι στο 22ο λεπτό με τον Κόντε.
Οι Περιστεριώτες ανέβασαν την απόδοσή τους στο φινάλε του πρώτου μέρους κι άγγιξαν το γκολ με τον Ντάουντα στο 43’, όμως και αυτός σημάδεψε το δοκάρι.
Πολύ καλύτεροί ήταν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο και άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ντάουντα στο 71’. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» το ματς και στο φινάλε ο ΠΑΣ τον τιμώρησε.
Η ομάδα του Πετράκη απάντησε στο 87’ με τον Κόντε και δύο λεπτά αργότερα βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη χάρη σε τέρμα του Μπετρά (89’). Παρότι όλα έδειχναν ότι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα έφτανε, έστω και με επεισοδιακό τρόπο στους τρεις βαθμούς, τελικά δεν τα κατάφερε.
Ο Γιαννίκογλου στην προσπάθειά του να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου την έχασε και ο Γιαννούλης έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρασαλίδη ο οποίος έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Κάναντι.
Όλο πιο κοντά στο στόχο της παραμονής η Λαμία!
Με… άσο στο μανίκι του Τεννέ τον Καραγιάννη (που ήρθε από τον πάγκο), η ομάδα της Φθιώτιδας άφησε στον τόπο τον Αστέρα Τρίπολης και… ανηφόρισε για τα καλά στη βαθμολογία.
Στο 72′, η άμυνα των Αρκάδων… κοιμήθηκε, ο προαναφερθείς άσος των γηπεδούχων βγήκε στην πλάτη τους (μετά από βολέ του τερματοφύλακά του) και αφού πήρε την κόντρα από τον Αθανασιάδη (που δεν έβαλε σωστά τα χέρια του) έγραψε το 1-0 σε κενή εστία.
Στους 19 βαθμούς πλέον οι μεγάλοι νικητές, οι οποίοι βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που οι ηττημένοι έμειναν στους 26 κι έχασαν την ευκαιρία να πλασαριστούν πιο… δυνατά στην πεντάδα. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, ο Αστέρας στο πρώτο μέρος, η Λαμία στο δεύτερο.
Τον τάβλιασε!
Ο Παναιτωλικός ήταν έτοιμος να κάνει το «2 στα 2» με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του, αλλά ο Πανιώνιος έφυγε… ατσαλάκωτος (1-1) από το Αγρίνιο, καθώς οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν με πανέμορφο του Λάμπρου (είχε μπει ως αλλαγή) στο 81ο λεπτό. Στην ΠΡΩΤΗ τους τελική στην αναμέτρηση.
Το σκορ είχε ανοίξει ο Μοράρ στο 25’, έπειτα από τραγικό λάθος Γκιοατά, που έκανε δώρο την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις