Το σκηνικό για Ντα Σίλβα κατά το πόσο προλαβαίνει το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Το σκηνικό για Ντα Σίλβα κατά το πόσο προλαβαίνει το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας (21-01-2018) στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Άλεξ Ντα Σίλβα, που τον κράτησε εκτός δράσης ακόμη και στο πρόσφατο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

«Θα το δούμε αύριο. Είναι καθοριστική η αυριανή προπόνηση. Υπάρχει μια ενόχληση στο πόδι και θα δούμε πως θα ανταποκριθεί στην θεραπευτική αγωγή. Είναι αμφίβολος αλλά ευελπιστούμε να αγωνιστεί» ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου κατά το πόσο ο Ντα Σίλβα θα είναι στη διάθεση Σωφρόνη Αυγουστή για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE