ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί δρόμοι λόγω υπερχείλισης ποταμών

ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί δρόμοι λόγω υπερχείλισης ποταμών

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 23/1 στην Επαρχία Πάφου με σφοδρούς ανέμους , βροχοπτώσεις κατά διαστήματα και έντονη θαλασσοταραχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επαρχία Πάφου κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι Κελοκεδάρων- Αμαργέτης λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ζυριπιλλή, Πενταλιάς – Αρμίνου λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού και Αγίου Νικολάου – Αρμίνου λόγω υπερχείλισης του Γεφυριού Τζιελεφού.

Στην Κάτω Πάφο, σύμφωνα με την Λιμενική Αστυνομία επικρατεί τρικυμία με ανέμους έντασης 4 με 5 μποφόρ χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν καταγραφεί ζημιές.

Μέχρι στιγμής η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δεχτεί κλήση για αποκοπή δέντρων ή πινακίδων.

Οι οδηγοί ωστόσο προτρέπονται να είναι προσεκτικοί στις διακινήσεις τους.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE