ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Στάθμευσε το αυτοκίνητο στα φώτα τροχαίας μεθυσμένος οδηγός- Συνελήφθη ο 27χρονος

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Στάθμευσε το αυτοκίνητο στα φώτα τροχαίας μεθυσμένος οδηγός- Συνελήφθη ο 27χρονος

Νεαρός, ηλικίας 27 χρόνων, συνελήφθη από την Αστυνομία στον Πρωταρά με 134 μg αλκοόλ στο αίμα του αντί 22.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 04.10 τα ξημερώθηκε λήφθηκε πληροφορία ότι σε φώτα τροχαίας στον Πρωταρά, υπήρχε μέσα στο δρόμο ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.
 
Μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο, οδηγός του οποίου ήταν 27χρονος.
 
Ο 27χρονος υποβλήθηκε αρχικά σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 135 μg% αντί 22 μg% και ακολούθως σε τελικό έλεγχο με ένδειξη 134 μg% αντί 22 μg%. 
           
 Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
           
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE