Πρωινή προπόνηση ενόψει Απόλλωνα και… ιατρικό δελτίο!

Πρωινή προπόνηση ενόψει Απόλλωνα και… ιατρικό δελτίο!

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (28/01) η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (31/01) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Βάτερμαν, Μπερτόλιο, Ρουέδα, Μιλάνοφ και Βινίσιους και πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ο Λάγο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.