ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Λιγότεροι από τους μισούς στη Λεμεσό – Σημαντική διαφορά με το 2013

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Λιγότεροι από τους μισούς στη Λεμεσό – Σημαντική διαφορά με το 2013

Στο 48,3% έφθασε το ποσοστό προσέλευσης των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, τρεις ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες.

Σύμφωνα με το γραφείο του εφόρου εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, μέχρι τις 15:00 ψήφισαν 73,476 εκλογείς, από το σύνολο των 152,115 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, δηλαδή ποσοστό 48,3%.

Στον πρώτο γύρο των Προεδρικών εκλογών του 2013, μέχρι τις 15.00 είχε ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το 62% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE