ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δικαιολογημένα παράπονα από την Αλαβές για τη διαιτησία με τη Μπαρτσελόνα (videos)

Δικαιολογημένα παράπονα από την Αλαβές για τη διαιτησία με τη Μπαρτσελόνα (videos)

Δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα είχε η Αλαβές, που φωνάζει και για τα δύο γκολ που δέχτηκε, αλλά και για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 88′!

Η Αλαβές έβαλε… δύσκολα στους Καταλανούς και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με αποτέλεσμα από το “Καμπ Νου” αν δεν υπήρχαν κάποια “φαλτσοσφυρίγματα”.

Η ομάδα του Αμπελάρδο διαμαρτύρεται αρχικά για τη φάση της ισοφάρισης, αφού η μπάλα βρίσκει το χέρι του Πικέ, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα μετά το σουτ του Σουάρες.

Εκεί που σίγουρα δεν χωράει αμφιβολία όμως είναι στο γκολ της ανατροπής με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μέσι, αφού ο Αλκάθερ που το κέρδισε έχει έρθει από θέση οφ σάιντ, το οποίο δεν υποδείχτηκε.

Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε, σε χέρι του Ουμτίτι στο 88′, με τον αμυντικό να βρίσκεται μεν πολύ κοντά στη μπάλα, πλην όμως να σταματάει την πορεία της προς την εστία.

Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι οι δηλώσεις του αμυντικού της Αλαβές, Βίκτορ Λαγκουάρδια, που είπε ότι:

«Η εικόνα είναι σαφής, ο διαιτητής μας έχει αδικήσει. Το περίφημο… έργο του Μεστάγια (φώναζε σωστά για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Βαλένθια η Μπαρτσελόνα) τον έχει επηρεάσει. Ήξερε ότι ήταν καλύτερα να σφυρίξει υπέρ της Μπαρτσελόνα».

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top