Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η Ανόρθωση ενημερώνει για την πρωινή προπόνηση της ομάδας, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Πάφο, με τον Ρόνι Λέβι να έχει έναν ακόμα “πονοκέφαλο”, αφού τραυματίστηκε και ο Αράζ!
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:“Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφος FC (31/1, 18:00), με τον Ράγιος να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος, τον Ντουγκλάο να περιορίζεται σε ασκήσεις στο γυμναστήριο και τον Γκάντσιεφ να ακολουθεί φυσιοθεραπεία.
Εκτός προπονήσεων παρέμεινε ο Αρτυματάς, όπως και ο Αράζ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά την χθεσινή μέρα”.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




