Φουλάρει ενόψει Δόξας η ΑΕΚ (νέα προπόνησης)

Φουλάρει ενόψει Δόξας η ΑΕΚ (νέα προπόνησης)

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (29/01) η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τη Δόξα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (29/01) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και τελειώματα φάσεων.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο AEK ARENA (Τετάρτη 31/01, 19:00) ολοκληρώνεται αύριο (30/01) με πρωινή προπόνηση.

Αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις για το παιχνίδι από τον προπονητή μας Imanol Idiakez, καθώς και τον Αντώνη Γιωργαλλίδη”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.