Πούλησε το μωρό της για ένα αεροπορικό εισιτήριο

Πούλησε το μωρό της για ένα αεροπορικό εισιτήριο

Πούλησε το νεογέννητο μωρό της έναντι του ποσού των 166 ευρώ και σχεδόν αμέσως ξόδεψε τα χρήματα για να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο.

Μια Ουζμπέκα καταδικάστηκε την Δευτέρα (29/1) σε κάθειρξη 4 ετών από δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο τις δικαστικές αρχές.

Η 28χρονη από το Ουζμπεκιστάν ήλθε σε συμφωνία με ένα ζευγάρι ομοεθνών της το καλοκαίρι του 2016, προκειμένου να τους πουλήσει το παιδί που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο, σύμφωνα με τους ερευνητές. Τον Οκτώβριο του 2016, όταν γέννησε τον γιο της, τον πούλησε για 11.500 ρούβλια (περίπου 166 ευρώ) και πολύ σύντομα ξόδεψε τα χρήματα αγοράζοντας ένα αεροπορικό εισιτήριο προς την Κεντρική Ασία, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος Τύπου του δικαστηρίου Φρουνζένσκι της Αγίας Πετρούπολης (βορειοδυτική Ρωσία).

Το ζευγάρι που αγόρασε το παιδί καταδικάστηκε σε κάθειρξη 3 ετών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Από ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE