ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Διεργασίες στην ΕΔΕΚ για τον «εκλεκτό» της 4ης Φεβρουαρίου

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Διεργασίες στην ΕΔΕΚ για τον «εκλεκτό» της 4ης Φεβρουαρίου

Προσπάθεια για κοινή στάση των κομμάτων που στήριξαν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου αποφάσισε το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ με την τελική στάση να διαμορφώνεται σε συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής την Παρασκευή.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κόμμα μετά τη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου, το σώμα μετά από μια ενδελεχή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζήτησε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών και αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο του Κόμματος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου να έχουν κοινή θέση για το τι θα πράξουν κατά την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
 
Η απόφαση εκάστου κόμματος θα επικυρωθεί από τα ανώτατα συλλογικά του όργανα. Σε ότι αφορά την ΕΔΕΚ η τελική απόφαση θα ληφθεί από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα συνεδριάσει την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top