ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Άναψε η ονοματολογία – Μεγάλη συζήτηση για τους υπουργούς του Μαλά

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Άναψε η ονοματολογία – Μεγάλη συζήτηση για τους υπουργούς του Μαλά

Δεν θα συμμετάσχουν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΑΚΕΛ σε ενδεχόμενη διακυβέρνηση Σταύρου Μαλά, όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Άντρος Κυπριανού.

Πέραν τούτου, τη Δευτέρα (29/1), κάτι το οποίο θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες μέρες, έδιναν και έπαιρναν τα ονόματα για τους ανθρώπους που θα υπουργοποιήσει ο Σταύρος Μαλάς.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά έγινε κουβέντα και για άλλα υπουργεία.

Για το επίμαχο υπουργείο ακούστηκαν τα ονόματα του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Σταύρου Ζένιου, του Μάκη Κεραυνού, του Μάριου Χατζηγιαννάκη, πρώην μέλους του Δ.Σ. της Μαρφίν Λαϊκής, αλλά και του παραλίγο υποψήφιου Μάικ Σπανού. Επίσης κυκλοφόρησε το όνομα του Χάρη Σταυρινίδη, στενού συνεργάτη του Σταύρου Μαλά σε όλη την προεκλογική εκστρατεία.

Ακόμα, κυκλοφόρησε το όνομα του Γιώργου Σιαμμά για το υπουργείο Ενέργειας και της Ανδρούλλας Βασιλείου, η οποία ήταν δίπλα στον Σταύρο Μαλά κατά τη μετεκλογική του δήλωση, για το υπουργείο Εξωτερικών.

Από το ΑΚΕΛ και από το Επιτελείο τονίζουν ότι «κανένα όνομα δεν έχει κλειδώσει» για τις υπουργοποιήσεις της διακυβέρνησης Μαλά.

Αλέκος Μιχαηλίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top