ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σκασμένος» ο Ουζουνίδης! Ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Παναθηναϊκό…

«Σκασμένος» ο Ουζουνίδης! Ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Παναθηναϊκό…

Βλέποντας παίκτες μόνο να φεύγουν και όχι να έρχονται άλλοι για να τους αντικαταστήσουν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει σκέψεις αποχώρησης.

Σε οριακό σημείο φαίνεται να έχει φτάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με την εικόνα διάλυσης που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αυτή την περίοδο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει ξεκαθαρίσει οτι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση προκειμένου να βγάλει την σεζόν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, όμως αντί να βλέπει ποδοσφαιριστές να έρχονται, βλέπει παίκτες να φεύγουν. Κάτι που τόνισε και μετά το ματς της Ριζούπολης…

Πλέον όμως η κατάσταση φαίνεται να έχει φτάσει στο… απροχώρητο, καθώς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας συνεχίζει την «αιμορραγία», χωρίς αντικαταστάσεις, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θα περιμένει μέχρι και την τελευταία, εξαντλώντας κάθε χρονικό περιθώριο που υπάρχει και αν την Πέμπτη δεν δει… φως στον ορίζοντα, τότε τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του θα παραιτηθούν.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top