ΠΑΡΑ-THEMA

Ακολούθησε τον έρωτα της ζωής του και ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο στην Κύπρο

Ακολούθησε τον έρωτα της ζωής του και ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο στην Κύπρο

Το όνομα του δεν το γνωρίζουν πολλοί στο νησί μας, ούτε φυσικά και την καριέρα του στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια όπως και ο ίδιος εξομολογείται. Δεν δίστασε όμως στιγμή στο να αλλάξει ομάδα, χώρα, συνήθειες για χάρη της αγαπημένης του.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για τον Vinny Faherty τον 30χρονο Ιρλανδό μεσοεπιθετικό-επιθετικό ο οποίος άφησε την χώρα του και την ομάδα ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του στην Κύπρο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις St Patrick's Athletic, Dundalk, Galway United και Sligo Rovers που θεωρούνται από τις μεγάλες ομάδες της Ιρλανδίας, κατηφόρισε όμως στο νησί μας μια και η σύντροφος του εργάζεται στα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε ο 30χρονος στην «SUN» έπεσε στα βαθιά, καθώς δεν ήξερε τι θα συναντήσει στην Κύπρο. Δεν γνώριζε πως τον Ιανουάριο οι ομάδες μπορούν να κάνουν μόνο δύο προσθήκες στο ρόστερ και ευτυχώς για τον ίδιο στάθηκε τυχερός.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφός του Karen έκανε αίτηση για να δουλέψει στα Ηνωμένα Έθνη και ρώτησε τον Vinny: «Αν με πάρουν θα έρθεις;», Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα απάντησε: «Ναι θα είναι κάτι διαφορετικό, έχουν και εκεί ομάδες ποδοσφαίρου»

Κάπως έτσι ο 30χρονος βρέθηκε να προπονείται με τον Εθνικός Άχνας όμως η προσφυγική ομάδα δεν μπορούσε λόγω του εμπάργκο να του δώσει συμβόλαιο. Έτσι μετά από μέρες αναζήτησης ο Faherty τελικά έδωσε τα χέρια και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Μάλιστα αποκάλυψε πως αυτός κρύβεται πίσω από την μεταγραφή του Πιντσέλι από τον Εθνικό Άχνας στην πρώην του ομάδα Sligo Rovers. «Όταν συμμετείχα στις προπονήσεις του Εθνικού ο Εντουάρτο ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, μου είπε πως θα έφευγε αλλά δεν ήθελε να επιστρέψει στην Βραζιλία. Έτσι έστειλα κάποια μηνύματα πίσω στην Ιρλανδία και έτσι έκλεισε η μεταγραφή του» δηλώνει ο ποδοσφαιριστής που όπως φαίνεται ανυπομονεί να παίξει μπαλίτσα στο νησί μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top