ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικός «καυγάς» Γεάδη με Γεωργίου - «Το κόμμα των σκανδάλων να μην...πετάει πέτρες» - VIDEO

Τηλεοπτικός «καυγάς» Γεάδη με Γεωργίου - «Το κόμμα των σκανδάλων να μην...πετάει πέτρες» - VIDEO

Διασταύρωσαν τα «ξίφη τους» Γιώργος Γεωργίου (ΑΚΕΛ) και Γεάδης Γεάδη (ΕΛΑΜ) στην απογευματινή εκπομπή «Η αλήθεια καίει» με τον Δημήτρη Σούγλη στο CAPITAL. Χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν που έφεραν ένταση.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Ο κ. Γεωργίου φιλοξενούμενος στο στούντιο του Capital αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Σταύρος Μαλάς επέστρεψε χωρίς να το ανοίξει το ερωτηματολόγιο του ΕΛΑΜ. Όπως είπε, "εμείς δεν συζητούμε με όσους έχουν συνεργασία με φασιστικά κινήματα όπως η Χρυσή Αυγή". Αυτή η έκφραση οδήγησε τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ κ. Γεάδη να παρέμβει στην εκπομπή.

Αναφερόμενος στην είδηση ότι ο κ. Μαλάς απέρριψε να ασχοληθεί με το ερωτηματολόγιο του ΕΛΑΜ ο κ. Γεάδης διερωτήθηκε πως γίνεται ο «υποψήφιος πρόεδρος όλης της Κύπρου να βάζει στο περιθώριο την τέταρτη πολιτική δύναμη». Για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι το ΕΛΑΜ είναι η τέταρτη πολιτική δύναμη αναφέρθηκε στα ποσοστά της ΕΔΕΚ στις βουλευτικές και τα ποσοστά του Χρίστου Χρίστου στις Προεδρικές.

Σχετικά με τις καταγγελίες Γεωργίου, για το ότι συνεργάζονται και στηρίζονται από την Χρυσή Αυγή ο κ. Γεάδη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αυτή την στιγμή είναι η 3η δύναμη στην Ελλάδα όπως και το γεγονός ότι το ΑΚΕΛ στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Γεωργίου σήκωσε το γάντι και απάντησε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γεάδη που κάνει την παραδοχή ότι διασυνδέονται και σχετίζονται με την κατά κοινή ομολογία φασιστική και εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή». Κάτι το οποίο απέρριψε ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ. Ο Γιώργος Γεωργίου του ανάφερε την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και άλλες εγκληματικές πράξεις που προχώρησε η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.

Σε καταληκτικό του σχόλιο ο κ. Γεάδη δήλωσε ότι «δεν είναι τα στελέχη του ΕΛΑΜ που προελαύνουν στις Κεντρικές Φυλακές αλλά στελέχη άλλων πολιτικών κομμάτων και καλό είναι να συναινέσουν στην διαφάνεια και επιτέλους να μας πούνε ποιο άτομο θα έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή για την υπόθεση ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ όπως είπε ο κύριος Χριστόφιας».

Ο κ. Γεωργίου ως καταληκτικό σχόλιο διερωτήθηκε για το τι θα απαντήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο ερωτηματολόγιο του ΕΛΑΜ. Χαρακτηριστικά ανάφερε ότι «για να τους πείσει (σ.σ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας) θα βρει πράγματα να πει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top