Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ
Φθάνει σήμερα το πρωί στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζιόρτζια Μελόνι με στόχο την ενίσχυση κοινών σχεδιασμών Ρώμης-Λευκωσίας.
Όπως δήλωσε ο κύριος Λιλλήκας, η συνάντηση αυτή όπως και η συνάντηση με τον κύριο Μαλά, έγινε κατόπιν πρόσκλησης των υποψηφίων.
Επέμεινε στις διαφωνίες για το Κυπριακό, υπογράμμισε ότι άκουσε τις απόψεις του Προέδρου και εξήγησε ότι όσα ειπώθηκαν από τις δύο συναντήσεις θα μεταφερθούν πρώτα στη Γραμματεία για να καταγράψει πρόταση που θα πάει προς έγκριση στην Ανώτατη Σύγκλητο.
Ερωτηθείς για το τι συζητήθηκε, ο κ. Λιλλήκας δήλωσε ότι θα αποτυπωθούν σε ανακοινώσεις μετά την απόφαση της Συγκλήτου και θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια.
Ξεκαθάρισε, ωστόσο ότι δεν προέβαλε κανένα αίτημα προς τον Πρόεδρο και επανέλαβε τη θέση ενάντια στη λογική των ανταλλαγμάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Η κοινή στάση θα επικυρωθεί μετά τις αποφάσεις των κομμάτων»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




