ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα διλήμματα του Ιδιάκεθ για την ενδεκάδα και το κεφάλαιο ενίσχυση!

Τα διλήμματα του Ιδιάκεθ για την ενδεκάδα και το κεφάλαιο ενίσχυση!

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (31/1) την Δόξα Κατωκοπιάς μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα» με ξεκάθαρο στόχο την νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ καλούντε να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να αποδείξουν πως είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα. Στόχος το γρήγορο γκολ που θα διώξει το οποιοδήποτε άγχος και θα βάλει από νωρίς τις βάσεις για να έρθει το τρίποντο. Απουσίες υπάρχουν και στον αριθμό είναι τρεις. Απουσιάζουν οι Τρουγιόλς και Τολεμές (κάρτες) και ο νεαποκτηθείς Γιάννου που δεν πρόλαβαν στην ΑΕΚ να τον εγγράψουν.

Σενάρια για την ενδεκάδα μπορούν να γίνουν αν και ο Βάσκος τεχνικός των κιτρινοπρασίνων συνηθίζει να κάνει διάφορες εκπλήξεις. Ο Πάμπλο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Νέλσον στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ στο αριστερό ο Αντωνιάδης. Αμυντικό κεντρικό δίδυμο οι Μοίσοφ και Καταλά. Στον χώρο του κέντρου θα κινείται ο Λαμπάν μαζί με τον Λαρένα. Σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο ο Τομάς, ενώ στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι οι Τέτε (αριστερά) και Ακοράν (δεξιά). Την θέση του φουνταριστού θα πάρει είτε ο Ρουσιάς είτε ο Τρισκόφσκι. Φανέλα βασικού διεκδικούν και οι Χέφελ (αντί του Τομάς) αλλά και ο Κάσες.

Στον τομέα ενίσχυσης η ΑΕΚ προχώρησε σε μια μεταγραφή τον Ιανουάριο (αυτή του Απόστολου Γιάννου), δεν πρόκειται να κάνει άλλη προσθήκη η ομάδα της Λάρνακας και έτσι με την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού έκλεισε ο προγραμματισμός Ιανουαρίου. Ο κόσμος καλείται να είναι κοντά στην ομάδα, να την στηρίξει για να πετύχει τους στόχους της και αρχής γενομένης από το σημερινό (31/1) παιχνίδι κόντρα στην Δόξα να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές προς την νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top