ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι προβλέπει η συμφωνία Ανόρθωσης-Ίντερ και ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο

Τι προβλέπει η συμφωνία Ανόρθωσης-Ίντερ και ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο

Ο νεαρός Αντρέας Χρυσοστόμου κάνει το όνειρο του πραγματικότητα μιας και κατάφερε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην τεράστια Ίντερ. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τους «νερατζούρι» και ξεκινά δουλειά με στόχο να δικαιώσει όσους του έδωσαν αυτή την μεγάλη ευκαιρία.

Τι ισχύει όμως σχετικά με τις υπογραφές και τι όφελος μπορεί να έχει η Ανόρθωση από αυτή την συμφωνία;

Η «Κυρία» θα πάρει ένα μικρό ποσό, κοντά στις 20.000 ευρώ περίπου, από την Ίντερ για έξοδα ανάπτυξης του ποδοσφαιριστή μιας και ανήκε στις δικές της ακαδημίες. Επίσης, υπάρχει ειδική συμφωνία ότι αν ο Χρυσοστόμου αγωνιστεί στην ομάδα κάτω των 19 της Ίντερ θα μπει πάρει ένα συγκεκριμένο ποσό η Ανόρθωση, ενώ σε περίπτωση που παίξει και στην πρώτη ομάδα, τότε το ποσό αυτό θα είναι ακόμη πιο μεγάλο.

Ο ειδικός όρος…
Στην συμφωνία που έχει υπογραφεί η Ανόρθωση έβαλε και ένα ειδικό όρο για τον ποδοσφαιριστή. Ο όρος αυτός αναφέρει ότι σε περίπτωση που ο Χρυσοστόμου επιστρέψει στην Κύπρο, τότε τον πρώτο λόγο θα το έχει η Ανόρθωση για να τον κάνει δικό της. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει ότι δεν πρόκειται να χάσει τον Χρυσοστόμου, εκτός αν η ίδια το επιθυμεί. Αξίζει να αναφερθεί ότι η θέση του 17χρονου ποδοσφαιριστή είναι «8άρι» αλλά και «10άρι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top