ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ύποπτος για διακίνηση μέσα από το κελί- Από τις Βάσεις στις Κεντρικές

ΚΥΠΡΟΣ: Ύποπτος για διακίνηση μέσα από το κελί- Από τις Βάσεις στις Κεντρικές

Καταδικασθείς για υπόθεση ναρκωτικών, στις φυλακές των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια, παραδόθηκε στις κυπριακές Αρχές για δίκη, αφού διαπιστώθηκε ύποπτη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Cyprus Mail, την Παρασκευή (2/2), ο καταδικασθείς σε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων, παραδόθηκε στην κυπριακή Αστυνομία, αφού ενδεχομένως να συνέχιζε τις παράνομες δραστηριότητες του ενώ ήταν στη φυλακή.

Οι Βάσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δήλωσαν ότι αυτή την εβδομάδα παρέδωσαν Ελληνοκύπριο, που καταδικάστηκε το 2016 για κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου κατηγορίας Α με πρόθεση την προμήθεια, στην Κυπριακή Αστυνομία, σχετικά με νεα υπόθεση ναρκωτικών.

Λίγους μήνες να απομένουν από την ποινή των δύο χρόνων που του επιβλήθηκε, η αστυνομία των Βάσεων, έλαβε πληροφορίες ότι ο Ελληνοκύπριος σκόπευε να εισάγει λαθραία στη φυλακή κινητό τηλέφωνο, με σκοπό να διευκολύνει τις συμφωνίες του για ναρκωτικά σε έδαφος της Κυπριακή Δημοκρατίας.

Μετά από έρευνες, εντοπίστηκε το κινητό κρυμμένο μέσα στο κελί του Ελληνοκύπριου και παραδόθηκε στην Κυπριακή Αστυνομία για εξετάσεις, αφού φαίνεται να εξακολουθούσε ενεργά, σύμφωνα με τη Cyprus Mail, να πραγματοποιεί συμφωνίες για παράνομες ναρκωτικές ουσίες.

Έτσι, πριν την απελευθέρωση του αυτή την εβδομάδα, το Δικαστήριο των Βάσεων άναψε πράσινο φως για παράδοση του στην Αστυνομία Κύπρου και βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές, εν αναμονή της ακρόασης στο Δικαστήριο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πιστεύεται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπορίου 6.5 γραμμαρίων κάνναβης που βρέθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην τσάντα 52χρονου, ο οποίος έφτασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά τις έρευνα της υπόθεσης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επίσης, ένας 26χρονος και ένας 28χρονος.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top