«Πονοκέφαλος» Σωφρόνη για τρεις παίκτες ενόψει ΑΕΚ

«Πονοκέφαλος» Σωφρόνη για τρεις παίκτες ενόψει ΑΕΚ

Μπορεί η προσοχή όλων στον Απόλλωνα να είναι στραμμένη στο ματς της Τετάρτης (07/02, 19:00) με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο, όμως ο προπονητής των “γαλάζιων”, Σωφρόνης Αυγουστή, σκέφτεται ΚΑΙ το ντέρμπι της επόμενης (24ης) αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ στο Τσίρειο (11/02, 17:00).

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, η έκβαση του οποίου ίσως κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας, παρότι ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα, με συνεχόμενα ντέρμπι που έπονται στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Ο “πονοκέφαλος” του Κύπριου τεχνικού, σχετίζεται με τις κίτρινες κάρτες τριών βασικών παικτών του που είναι στο όριο και κινδυνεύουν να χάσουν το ντέρμπι.

Πρόκειται για τους Μάγκλιτσα, Παπουλή που έχουν από δύο κάρτες, ενώ ο Ζελάγια έχει πέντε.

Και οι τρεις έχουν φυσικά δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Δόξα, όμως όποιος από αυτούς “κιτρινιστεί”, τότε θα τεθεί νοκ-άουτ ενόψει ΑΕΚ, γι΄ αυτό και δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν στον αγώνα με τη Δόξα και να μείνουν στον πάγκο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE