Εκνευρίστηκε ο Κύπριος παίκτης του Master Chef: ‘Ήμουν Ομόνοια και ήταν ούλα πράσινα ας πούμε’ VIDEO

Εκνευρίστηκε ο Κύπριος παίκτης του Master Chef: ‘Ήμουν Ομόνοια και ήταν ούλα πράσινα ας πούμε’ VIDEO

Την Ομόνοια επέλεξε για να δείξει τον εκνευρισμό του αυτή τη φορά ο Κύπριος παίκτης του Master Chef.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των δύο ομάδων, μπλε και κόκκινων, κλήθηκαν να ετοιμάσουν μπουφέ που θα σερβιρόταν σε μικρά παιδία.

Η μπλε ομάδα, στην οποία βρίσκεται και ο Χαράλαμπος, ο Κύπριος παίκτης δηλαδή, έχασε, και οι παίκτες της φανέρωσαν την ενόχλησή τους.

Ο Χαράλαμπος, εκνευρίστηκε γιατί θεωρούσε ότι οι χρωματισμοί που επιλέχθηκαν για τους πάγκους όπου θα σερβίρονταν τα φαγητά, κατά κάποιο τρόπο έκριναν την επιλογή των παιδιών για τα φαγητά που θα προτιμούσαν.

Ανάμεσα σε άλλα ο Κύπριος παίκτης είπε, ‘ήμουν Ομόνοια και ήταν ούλα πράσινα ας πούμε’, για να εξηγήσει τι εννοούσε με τους χρωματισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.