Ο Δώνης δεν επέτρεψε την μετακίνηση του Ντε Καμάργκο στο Βέλγιο! (δηλώσεις)

Ο Δώνης δεν επέτρεψε την μετακίνηση του Ντε Καμάργκο στο Βέλγιο! (δηλώσεις)

Η Βελγική KV Mechelen την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου που πέρασε ήθελε να αποκτήσει τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Ίγκορ Ντε Καμάργκο.

Όπως αναφέρει όμως δημοσίευμα σε Βέλγικη ιστοσελίδα, στο οποίο φιλοξενούντε δηλώσεις του προπονητή των Βέλγων, Dennis van Wijk, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης έθεσε βέτο στον επιθετικό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς της Mechelen:

«Είχα ένα καλό συναίσθημα για τον Ντε Καμάργκο για την θέση του κεντρικού επιθετικού. Είναι ηγέτης, μιλά πολλές γλώσσες και έπαιξε φέτος στο Champions League. Ήθελε να έρθει αλλά ο προπονητής έθεσε βέτο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE