Καταστρώνει τα πλάνα του για το διπλό, σε ένα κομβικό ντέρμπι

Καταστρώνει τα πλάνα του για το διπλό, σε ένα κομβικό ντέρμπι

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του κομβικού ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (07/02) με αντίπαλο την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, όπου αν οι “πράσινοι” κερδίσουν, αναπτερώνουν τις ελπίδες τους για την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι επόμενες προπονήσεις θα είναι καθοριστικές για τον Κανού, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι, όμως ακόμα κι αν κριθεί πως είναι 100% έτοιμος, δύσκολα θα ρισκάρει ο Πέτεφ να του δώσει φανέλα βασικού, μετά από αποχή δύο και πλέον μηνών από την αγωνιστική δράση.

Σημειώνουμε ότι η τελευταία του συμμετοχή, ήταν στο εκτός έδρας παιχίδι με αντίπαλο τη Δόξα (1-2) στις 26 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής!

Στη διάθεση του Βούλγαρου τεχνικού είναι και ο Σόλομον, η ετοιμότητα του οποίου αξιολογείται, γι΄ αυτό και η συμμετοχή του προς το παρόν, είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, ο Πέτεφ θα κάνει σίγουρα κάποιες… αναγκαστικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αφού είναι τραυματίας ο Μιχαϊλοφ και τη θέση του θα πάρει ο Αλμπόγκε ή ο Χριστοδούλου, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Μαδούρο.

Είναι όμως διαθέσιμος ο Φάνος Κατελάρης, όπως και ο Άλεξ Σοάρες, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα 1-2 κινήσεις στη “σκακιέρα”, με τον Κιπιάνι να διεκδικεί θέση βασικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE