ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Καρφώθηκε' σε δέντρο - Άναυδοι οι αστυνομικοί με την ένδειξη του αλκοτέστ

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Καρφώθηκε' σε δέντρο - Άναυδοι οι αστυνομικοί με την ένδειξη του αλκοτέστ

Τροχαίο ατύχημα με μεθυσμένο οδηγό στην Λευκωσία, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4/2. 

Γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Κυριακής 4/2, 51χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να κτυπήσει πάνω σε δένδρο και να ακινητοποιηθεί.

Ο 51χρονος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, υποβλήθηκε αρχικά σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 99μg% αντί 22μg% και ακολούθως σε τελικό έλεγχο με ένδειξη 104μg% αντί 22μg%.

Ο 51χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.