ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η λογική, οι παίκτες που προκαλούν «πονοκέφαλο» συν το πρώτο του Γιάννου

Η λογική, οι παίκτες που προκαλούν «πονοκέφαλο» συν το πρώτο του Γιάννου

Να δώσει συνέχεια στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Τρίτη η ώρα 19:00 στο «ΑΕΚ Αρενα» την Αλκή Ορόκλινη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα μπορεί να περιμένει για τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας, καθώς προέχει η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της «Αθάνατης».

Ο Ισπανός κόουτς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς εκτός αποστολής έχουν μείνει οι νεαροί Μιχαήλ και Τούμπας μονάχα.  Από τη στιγμή που όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, τότε δημιουργείται το ερώτημα σε ότι αφορά το πλάνο που θα παρατάξει ο Ισπανός κόουτς.

Διατήρηση 3-5-2 και να προφυλαχθούν παίκτες όπως Ακοράν, Μουρίγιο, Λαμπάν, Τέτε που είναι στο όριο απαγορευμένου αριθμού κίτρινων καρτών, λέει η λογική για τον τεχνικό ηγέτη της ΑΕΚ.  Δύσκολο να είναι αυτοί οι τέσσερις παίκτες στον πάγκο, αλλά ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει ξαφνιάσει αρκετές φορές με τις επιλογές του σε παιχνίδια της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Φυσικά, δεν αποκλείεται ο Ισπανός κόουτς να χρησιμοποιήσει και τον Απόστολο Γιάννου, μιας και από αυτό το παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα της ΑΕΚ.  Άρα, υπάρχουν πιθανότητες για επίσημο ντεμπούτο του Γιάννου με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Νίκη επί της Αλκής Ορόκλινη δίδει περαιτέρω δυναμική, ώθηση, αυτοπεποίθηση σε όλους στην ΑΕΚ για την Κυριακάτικη εξόρμηση στο Τσίρειο Στάδιο για διεκδίκηση μίας σημαντικής νίκης επί του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top