Ανδρέας Κυπριανού: «Αν με επιλέξει ο Πρόεδρος, δεν θα αρνηθώ»

Ανδρέας Κυπριανού: «Αν με επιλέξει ο Πρόεδρος, δεν θα αρνηθώ»

«Αν με επιλέξει ο Πρόεδρος, δεν θα αρνηθώ». Αυτή ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΔΗΣΥ Λεμεσού, Ανδρέα Κυπριανού σε ό,τι αφορά τις φήμες που τον θέλουν να υπουργοποιείται.

Ο κ. Κυπριανού, αν και αρχικά δεν θέλησε να τοποθετηθεί για όλα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για την σύσταση του Υπουργικού, λακωνικά μας απάντησε πως πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις του Νίκου Αναστασιάδη.

Σε ερώτηση του ThemaOnline, αν ο ίδιος θα αποδεχθεί πιθανή πρόταση του Προέδρου για να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο ενός Υπουργείου, απάντησε: «Αν με επιλέξει ο Πρόεδρος, δεν θα αρνηθώ».

Με την τοποθέτηση αυτή επιβεβαιώνεται και το σενάριο με την ονοματολογία που έγραψε η ιστοσελίδα μας το πρωί της Δευτέρας (05/02).

Να σημειώσουμε πως αν ο Ανδρέας Κυπριανού γίνει Υπουργός, τότε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης θα εισέλθει εκ νέου στα βουλευτικά έδρανα, αφού είναι επιλαχόντας στην επαρχία Λεμεσού.  

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσαν στο ThemaOnline, η υπουργός Ζέτα Αιμιλιανίδου και ο βουλευτής Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ι.Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να βρίσκεται ένα αποφασιστικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση του ιρανικού καθεστώτος.