ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδιάκεθ: «Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου»

Ιδιάκεθ: «Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή, ο προπονητης της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, επειδή είναι πολύ καλός και ο αντίπαλος. Είδα την Αλκή να παίρνει ισοπαλία με την Ομόνοια και να χάνει στο τελευταίο λεπτό από την Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ και γενικά, ήταν πάρα πολύ καλή σε όσα παιχνίδια την έχω παρακολουθήσει.

Είναι μία ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο και συμπαγής πίσω. Έπαιξε με πέντε παίκτες στην άμυνα και προσπάθησε να χτυπήσει με κάποια γρήγορη αντεπίθεση.

Αν σκοράρεις πρώτος σε έτσι παιχνίδια, γίνεται πιο εύκολο το έργο σου, ενώ αν δεχθείς πρώτος γκολ, γίνεται πιο δύσκολο. Είχαμε μία κακή αντίδραση, η Αλκή σκόραρε πρώτη και το παιχνίδι έγινε πιο μπερδεμένο για εμάς στη συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μου αντέδρασε καλά, κάναμε φάσεις, πετύχαμε δύο γκολ και πήραμε τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Με το 1-0 στο πρώτο μέρος, υπήρχαν φόβοι για το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για τη στήριξη τους. Έσπρωξαν την ομάδα και μας βοήθησαν να κερδίσουμε.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην Αλκή. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που την εκτιμώ πάρα πολύ και εύχομαι να μείνει στην πρώτη κατηγορία, γιατί το αξίζει”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top