Ζητά τρελά λεφτά για να πουλήσει μια κυπριακή λίρα στο διαδίκτυο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ζητά τρελά λεφτά για να πουλήσει μια κυπριακή λίρα στο διαδίκτυο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δέκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η λίρα έχει καταργηθεί στην Κύπρο, και πλέον, το νόμισμα που χρησιμοποιείται ως γνωστόν είναι το ευρώ, ωστόσο κάποιοι την εκμεταλλεύονται μέχρι σήμερα.

Κάποιος που ξέμεινε με λίρες στην ‘τσέπη’, θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός και την έβγαλε στο ‘σφυρί’ μέσω διαδικτύου.

Το ποσό που ζητά μάλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως εξωφρενικό!  

Ο συγκεκριμένος τύπος, που πουλά την κυπριακή λίρα σε γνωστό διαδικτυακό μαγαζί, έβαλε τιμή πώλησης … 2,485$.

Πάντως, να σημειωθεί ότι, μια γύρα να κάνει κάποιος στην ίδια ιστοσελίδα, θα βρει κυπριακές λίρες προς πώληση, σε πάρα πολύ πιο χαμηλές τιμές.

Συμπέρασμα… αυτός που έβαλε την τιμή πώλησης στα ύψη, θα μείνει με την λίρα στην τσέπη!

Να θυμίσουμε ότι, η κυπριακή λίρα ήταν το επίσημο νόμισμα την Κύπρου, μέχρι το 2008 όταν και αντικαταστάθηκε με το ευρώ.  Η αντικατάσταση έγινε με ισοτιμία 0.585274 λίρες ανά ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE