ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκοράρει ακατάπαυστα… δέχεται όμως γκολ!

Σκοράρει ακατάπαυστα… δέχεται όμως γκολ!

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε τα πάνω του και σκοράρει ακατάπαυστα. Νέο θύμα του ο Εθνικός Άχνας τον οποίο φιλοδώρησε με 7 τέρματα, φτάνοντας τα 64 γκολ σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Οι γαλαζοκίτρινοι μεσοεπιθετικά βγάζουν φωτιές, φροντίζουν να το αποδεικνύουν σε κάθε αγώνα αφού πέραν του ότι δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για γκολ, βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν και μάλιστα με διάφορους τρόπους.

Ήδη έχουν σκοράρει 14 διαφορετικοί παίκτες απ’ αυτούς που έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα ο Γιώργος Δώνης με τους Φαρίας και Ντελατόρε να προστίθενται στην λίστα αυτή ενώ έχει ένα υπέρ του αυτογκόλ.

Η νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας ήταν η 17η στο φετινό πρωτάθλημα σε 23 αγώνες ενώ ενδεικτικό και το οποίο αξίζει να το αναφέρουμε είναι το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει κατά μέσο όρο 2,8 τέρματα ανά αγώνα.

Από τους 23 αγώνες μάλιστα που έδωσαν οι γαλαζοκίτρινοι σκόραραν στους 19 αγώνες αφού κόντρα σε Ανόρθωση, Άρη, ΑΕΛ και Απόλλωνα δεν μπόρεσαν να βρουν δίκτυα.

Ενδεικτικό σε πόσο καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Δώνη στο θέμα σκοραρίσματος είναι το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της σεζόν και στις πρώτες 7 αγωνιστικές είχε πετύχει μόλις 9 γκολ ενώ στις τελευταίες 7 αγωνιστικές του μαραθωνίου έχει πετύχει 26 γκολ.

Δέχεται γκολ…

Το θέμα γκολ λύθηκε και με το παραπάνω στον ΑΠΟΕΛ ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι η συχνότητα με την οποία οι γαλαζοκίτινοι δέχονται γκολ.

Δέχθηκαν ένα ακόμα κόντρα στον Εθνικό και έφτασαν τα 20 στο πρωτάθλημα ενώ σε σύνολο 23 αγώνων σε μόλις 9 παιχνίδια κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Σ’ αυτό που αναφέρουμε έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους 5 αγώνες που έδωσε στο πρωτάθλημα και παρόλο που μετρά 4 νίκες και μόλις 1 ήττα δέχθηκε σε όλα τα παιχνίδια γκολ.

Γι’ αυτό και ο Γιώργος Δώνης καλείται να διορθώσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του πριν τα ντέρμπι ώστε να μην στοιχήσουν στην ομάδα του όταν μπούμε σε φάση πλέι-οφ και θα κρίνεται το πρωτάθλημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top