Μαλάς για Κασουλίδη: ‘ Αθόρυβα δημιουργικός, πολιτικά ηθικός και πολύ αξιοπρεπής’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαλάς για Κασουλίδη: ‘ Αθόρυβα δημιουργικός, πολιτικά ηθικός και πολύ αξιοπρεπής’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το κύκλο της πολιτικής του βίου έκλεισε ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Σε δηλώσεις του την Τετάρτη 7/2 στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο περιθώριο της τελετής επίδοσης διαπιστευτηρίων ο κ.Κασουλίδης μεταξύ άλλων ανάφερε ότι 'ήθελα να επιβεβαιώσω ότι χθες είχα μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου του ανακοίνωσα και συμφωνήσαμε ότι κλείνει ο κύκλος της δικής μου παρουσίας στην πολιτική ζωή. Θέλω να αφυπηρετήσω'.

Μετά την ανακοίνωση της αφυπηρέτησης του, ο Σταύρος Μαλάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ευχαρίστησε τον κ.Κασουλίδη χαρακτηρίζοντας τον ένα αξιοπρεπή και ηθικό, πολιτικό.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του κ.Μαλά.

«Θερμότατες ευχαριστίες στον κ. Κασουλίδη για την πολύχρονη και εξαιρετικά παραγωγική προσφορά του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας. Αθόρυβα δημιουργικός, πολιτικά ηθικός και πολύ αξιοπρεπής».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE